Vilkaisu taakse, mutta katse vankasti edessäpäin!

Vilkaisu taakse, mutta katse vankasti edessäpäin!

“Auton taustapeili on pienempi kuin tuulilasi sen vuoksi, että on tärkeätä vilkaista välillä taakse, mutta pitää katse paljon enemmän tiukasti eteenpäin”  

Sanonta pätee mielestäni erittäin hyvin myös yrityksen luotsaamisessa.

Sain viime vuoden huhtikuussa astua saappaisiin, jotka tuntuivat ensiaskelilla muutamaa numeroa liian suurilta. Yrityksessämme työskenteli tuloni jälkeen viisi henkilöä ja toimintamallien rakentaminen jatkui. Hapuilevien ensimetrien jälkeen jalkani alkoivat kasvamaan kokeneempien tekijöidemme avulla saappaisiin sopivaksi. Olin tullut taloon, jossa välitetään ja on avoin ilmapiiri. Yrityksemme hallitus ja sen antama vahva osaaminen vakuuttivat minut heti alkumetreiltä.

Muistan maininneeni ääneen loppukeväästä, että minulla vahva tunne kysynnän jyrkästä kasvusta ja kesäkuussa palvelujemme kysyntä lähti huikeaan kasvuun. Palkkasimme kesän ja alkusyksyn aikana kolme työntekijää ja myöhemmin syksyllä saimme kirjoittaa vielä yhden työsopimuksen lisää. Vuoden lopussa meitä oli yhdeksän. Kasvun kovasta vauhdista huolimatta meidät yllätti positiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyys palveluumme. Ihmiset ottivat meihin yhteyttä kiittääkseen sujuvasta ja hyvästä palvelusta. Vaikka tuntui, että kamppailimme monien keskeneräisyyksien kanssa, asiakkailtamme saadut palautteet vahvistivat meidän olevan oikealla tiellä.

Loppusyksystä lanseerasimme talviedun ja BalkonserPRO-palvelun. Näiden avulla oli tarkoitus saada talvikaudelle huoltoasentajille töitä ja tämä suunnitelma on toiminut hienosti. Parvekelasien huoltokulttuuri on tullut koko ajan tunnetummaksi ja jatkamme osaltamme aktiivisesti huoltamisen tarpeellisuuden tietoisuuden lisäämistä. Työntekijämme ovat erittäin motivoituneita, sekä sitoutuneita ja luottavat positiivisin mielin tulevaisuuteemme. Olemme saaneet uusia työntekijöitä sisäisten vinkkien kautta, mikä tuntuu erityisen mukavalta. Meillä siis viihdytään ja meitä suositellaan.

Tämä vuosi 2019 tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja varmasti vauhdikaskin. Laajennamme toimintaamme vahvemmin ympäri Suomea. Tulemme palkkaamaan vuoden aikana 5-7 työntekijää lisää ja tavoitteemme on julkaista 1-2 uutta tuotetta palveluvalikoimaamme. Tulemme mittaamaan asiakastyytyväisyyttämme ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin entistä enemmän. Toiminnan kasvaessa tulemme varmasti kohtaamaan myös epäonnistumisia ja löydämme kipupisteitäkin. Hyvällä yhteishengellämme käännämme ne opiksi ja voitamme.

“Virheitä pitää sallia, mutta niitä ei kannata monistaa!”

 

Luottavaisin ja positiivisin mielin vuotta 2019 eteenpäin!  

Toimitusjohtaja Ilkka Ahonen

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!