Parvekelasien tehohuolto ja kiskojen puhdistus

771.00 


Balkonser Parvekelasien tehohuolto ja kiskojen puhdistus

Tehohuollossa puramme lasit pois paikoiltaan, irrotamme tarvittaessa kiskot ja korjaamme virheasennon. Lasit asennamme tarkistuksen ja mahdollisten korjausten jälkeen uudelleen. Tämä on tarpeellista silloin, kun parvekerakenteet ovat eläneet niin paljon, että lasit eivät liiku ollenkaan tai heiluvat paikallaan vaarallisen paljon. Alkutilanne voi olla esimerkiksi sellainen, että kaiteen ja katon korkeus on muuttunut niin paljon, että kiskoja pitää käyttää irrallaan, kun säätö ja korkeuseron korjaaminen ei muutoin ole mahdollista.

Huoltoon kuuluu myös kiskojen puhdistus. Ylä- ja alakiskot on hyvä puhdistaa vuosittain esimerkiksi ikkunanpesun yhteydessä. Kiskoihin kertyvät lika ja pöly aiheuttavat ongelmia kertyessään laseissa olevien renkaiden laakereihin. Siitä johtuen lasit voivat olla raskaat liikuttaa ja ne saattavat jumittaa. Huollon yhteydessä puhdistamme kiskot ja korjaamme ongelmat.

Parvekelasien valmistajat suosittelevat perushuoltoa tehtäväksi viiden vuoden välein. Parvekelasien käyttäjälle huolto mahdollistaa jatkuvan käyttömukavuuden ja varmuuden toimivuudesta. Ammattilaisen tekemä huolto lisää myös turvallisuutta sekä lasien käyttäjälle, että taloyhtiölle. Huollon yhteydessä opastamme parvekelasien teknisessä käytössä. Asennustakuumme on 2 vuotta ja varaosien takuu 5 vuotta.  Takaamme, että huollon jälkeen parvekelasit ovat turvallisemmat ja mukavat käyttää.

Huollon voit tilata myös puhelimitse. Jos tilaat monta huoltoa kerralla, hinta on edullisempi.  Soita ja tilaa: 040 052 8641

Työstä saat kotitalousvähennystä!

Hintaan kuuluu

Balkonser Perushuolto + kiskojen puhdistus + parvekelasien purku ja uudelleen asennus

Parvekelasien toimivuuden tarkastus

– osien tarkastus
– tiivisteiden tarkastus
– ylä ja alakiskon tarkastus

Ylä- ja alaprofiilien kiinnitysten kiristys

Saranoiden säätö ja kiristys ylhäältä ja alhaalta

Yläohjaimien ja alaohjaimien kiristys ja säätö

Avausmekanismien kiristys ja säätö

Liukuosien kiristys ja säätö

Saattajan kiristys ja säätö

Reunatiivisteiden vaihto tarvittaessa

Muiden tiivisteiden tarkastus ja tarvittaessa vaihto

Parvekelasien voitelu

Parvekelasien säätö

Kiskojen karkea puhdistus

Sisältää matkakulut

Parvekelasien käytön neuvonta

Hintaan ei sisälly osat eikä tiivisteet