Dry-Step termomatto, Täysirulla 30 metriä

799.00 

Poista

SKU: N/A. Category: .

Toimitusaika 3-5 päivää.

Patentoitu Dry-Step® Termomatto on 100% kotimainen tuote. Dry Step® Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia on lämmöneristävyys, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus. Termomatto on kylmien lattioiden pelastus! Erityisesti lasitetuille parvekkeille suunniteltuna se on täysin omassa sarjassa painiva lämmöneristäjä. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä.

Dry-Step® Termomaton pintamateriaalina on kestävää, miellyttävän tuntuista sekä helposti puhtaana pidettävää neulehuopaa. Pintamatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva. Termomatto helposti puhtaana pidettävä. Se voidaan imuroida, harjata puhtaaksi sekä pestä myös vedellä.

Dry-Step® Termomaton alapohjan reikäkuviointi toimii hengittävästi, joten matto sopii erinomaisesti myön maalatuille pinnoille. Maton epätasaiseksi tehty alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta, joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. Dry-Step® Termomatolla on myös erinomaiset akustiset ominaisuudet, joten se on hyvä valinta kaikuisille terasseille ja parvekkeille.

1 metri = 1m2

VOIT TILATA MYÖS PUHELIMELLA  0400528641
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Tummanharmaa 907, Vaaleanharmaa 707, Keskiharmaa 710

Tekniset tiedot

PINTAMATERIAALI 600 g/m2 , ISO 9073-1 standardi. Neulehuopamatto 3 mm.

VALONKESTO CFL (45°C) = 6-7, ISO 105-B02 standardi

ERISTEPOHJA umpisolumuovi 4,5 mm, hengittävä reikäkuvio, 70 kg/m3

LÄMMÖNJOHTAVUUS Ȝ = 0,047 W/mK,10°C, ISO 8301 standardi

LÄMMÖNERISTÄVYYS R = 0,096 m2K/W

PAKSUUS neulehuopa 3 mm + umpisolumuovi 4,5 mm = 7,5 mm, laminoituna noin 9 mm

MITAT leveys 1000 mm

PUHDISTUS Imurointi / vesipesu 40 C°

VÄRIT harmaan värisävyt

Dry-Step Termomaton ominaisuuksiin kuuluu, että se saattaa kutistua maksimissaan noin 0-3 prosenttia. Tähän vaikuttanee olosuhteet, joissa mattoa säilytetään esimerkiksi paahtava kuumuus, kastuminen tai kovat pakkaset.

Reviews

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Arvioi ensimmäisenä tuote “Dry-Step termomatto, Täysirulla 30 metriä”