TULE MEILLE TÖIHIN!

Etsimme tiimiimme iloista ja aktiivista myyjää hoitamaan taloyhtiö- ja suurkohdeasiakkuuksiamme!

Tarjoamme sinulle paikan kasvavassa yrityksessä. Toivomme, että olet päämäärätietoinen ja oma-aloitteinen tekijä. Aiempi kokemuksesi myyntityöstä on plussaa, mutta ei edellytys. Asenteesi ja aktiivisuutesi ovat ratkaisevampia tekijöitä. Perusymmärryksen rakennustekniikasta ja parvekkeiden lasitusratkaisuista katsomme eduksesi.

Perehdytämme ja koulutamme sinut uuteen tehtävääsi. Myyntityösi avuksi saat laatimamme myynnin työkalut ja tarvikkeet. Asuinpaikkasi tulee sijaita toimialueella. Lisäksi tarvitset työsi suorittamiseen ajokortin ja auton.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja toimialue on ns. vanha Uudenmaan läänin alue.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv ilkka.ahonen(at)parvekehuolto.fi. Yhteydenotot: toimitusjohtaja Ilkka Ahonen p. 040 052 8114 arkisin klo 15-17.

Suomen Parvekehuolto Oy – Balkonser palvelee asiakkaita huoltamalla parvekkeiden lasituksia. Lisäämme asiakkaidemme parvekkeiden viihtyisyyttä asentamalla parvekekaihtimia ja lämpömattoja. Helppokäyttöinen ja nopea palvelumme sopivat kaikkiin kiinteistön elinkaaren vaiheisiin. Kykenemme huoltamaan kaikki parvekelasimerkit ja tuotteemme ovat tilattavissa myös verkkokaupastamme.

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!