Taloyhtiöt

Ylivoimaisen helppo tapa pitää taloyhtiösi parvekkeet kunnossa.

Olemme huomanneet, että useissa taloyhtiöissä, etenkin niissä joissa asuu ikääntynyttä väestöä, ovat parvekelasit joskus jopa välittömän huollon tarpeessa. Varttuneemmat ihmiset ovat usein arempia ottamaan yhteyttä ja pyytämään huoltotoimenpiteitä.

Parvekelasit on suunniteltu kestämään kymmeniä vuosia, mutta niitä tulee huoltaa säännöllisesti, jotta ne kestävät. Huoltamattomat parvekelasit toimivat huonosti ja ovat riskialttiita käyttää. Pahimmassa tapauksessa lasi saattaa tipahtaa kiskoilta kokonaan. Huolletut parvekelasit taas liikkuvat ja aukeavat vaivattomasti ja ovat turvallisia käyttää. Huolletut lasit ajavat parhaiten sen tarkoituksen, mihin ne on suunniteltukin, parvekkeen suojaamisen sateelta, tuulelta ja tuulen mukana ajautuvalta pölyltä.

Ota yhteyttä, niin hoidamme taloyhtiössäsi yhteishankintakyselyn ja kartoituksen täysin ilmaiseksi! Teemme taloyhtiön asukkaille kyselyn joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kartoitamme parvekkeiden huoltotoimenpiteet, joiden pohjalta teemme taloyhtiölle yksityiskohtaisen tarjouksen. Mitä suurempi määrä huollettavia parvekkeita on, sitä merkittävämpi on taloyhtiön asukkaan etu. Säästöä voi tulla satoja, jopa tuhansia euroja!

Huollamme kaikki lasimerkit. Huollon lisäksi annamme asukkaille opastusta parvekelasien käyttöön ja neuvomme, millä tavalla toimien niiden käyttöikä säilyy mahdollisimman pitkään.

Palveluihimme kuuluu myös vuosisopimukset. Tällöin otamme vastuullemme parvekelasien huoltamisen vuosittain. Tästä palvelusta olemme saaneet erityiskiitosta ja iloisia ihmisiä. Hyvin toimivat parvekelasit vaativat säännöllistä huoltoa, ja vuosisopimus on siihen loistava ratkaisu!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!