Parvekelasien huolto

Kestääkö polkupyörä 30 vuotta huoltamattomana? Eipä kestä, ei! Eikä muuten kestä parhaat parvekelasituksetkaan, vaan ne vaativat liikkuvien osien takia huoltoa. Säännöllisellä mekanismien huollolla teemme parvekelaseistasi huomattavasti pitkäikäisemmät ja mukavammat käyttää. Huollata siis parvekelasisi ajoissa, saat itsellesi jälleen toimivan lasituksen ja vältyt uuden hankinnalta.

parvekelasien huolto

Balkonser Perushuolto on asiakkaidemme suosima ja eniten tilattu huolto.

  • Lasien toimivuuden tarkastus: tarkastamme kaikki osat, säädöt, vuodot, kiskojen kiinnitykset ja tiivisteet.

  • Kuluneiden osien vaihto: jos osat ovat kuluneet ja voivat aiheuttaa turvallisuusriskin käytössä, ehdotamme niiden uusimista.

  • Reunatiivisteiden vaihto

  • Alatiivisteiden vaihto

  • Silikonitiivisteiden tarkistus ja paikkaus, jos ulkoa vuotaa vesi sisälle

  • Merkistä riippuen seinälukon uusinta

  • Parvekelasien säätö ja voitelu

Onko jo aika tarkastaa sinun parvekelasituksesi kunto?

Parvekelasit olisi hyvä tarkastaa 5 vuoden välein

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Parvekkeilla tapahtuu elämistä, kun talon rakenteet elävät. Säädöt muuttuvat, joka johtaa lasien huonoon liukumiseen, ja lasi saattaa kaatua koska kiskot joutuvat väärään kulmaan.

Kiskojen ruuvit voivat löystyä ajan myötä. Kun kiskot löystyvät, on sanomattakin selvää, että käyttöturvallisuus ei ole enää riittävä.

Parvekelaseissa on osia, jotka rasittuvat, kun niitä liikutetaan. Yksi yleisimmistä ongelmista on liiallinen kitka liikkuvuutta rasittamassa, syynä se ettei voitelu ole riittävä tai oikeanlainen. On myös huomioitava, että kaikkien parvekelasivalmistajien tuotteita ei saa voidella.

Olemme ammattilaisia, sinua varten!

Kiskojen puhdistus

Lisäpalveluna tarjonnassamme myös kiskojen puhdistus. Kiskojen puhdistus on hyvä tehdä säännöllisesti, sillä se ehkäisee suuremman huollon tarvetta. Kiskojen väliin kun pääsee tuulen mukana kertymään katupölyä ja muuta.

Soita huoltopalveluun 0400 528 641 ja tilaa huolto!

Jos kyseessä useammat parvekelasit, esimerkiksi Taloyhtiö, soita, jotta saamme laajemmat tiedot laskeaksemme parhaimman tarjouksen mahdollisimman pian.

Myös tämä parvekelasitus sai uuden elämän

parvekelasit

Tätä lasitusta ei oltu koskaan aikaisemmin huollettu, paikallaan ne olivat olleet n. 15 vuotta. Lasien liikuttaminen oli hankalaa kiskojen keräämän karstan vuoksi. Lisäksi lasit olivat turvallisuusriski, sillä ne meinasivat kaatuilla avatessa. Otimme haasteen vastaan ja kunnostimme lasituksen. Useita osia jouduttiin uusimaan, ja kiskot puhdistettiin ja rasvattiin kunnolla. Lasitus sai lisää käyttöikää kymmenisen vuotta, kunhan huolto tehdään säännölliseti. Nyt lasit ovat mukavat liikuttaa, eikä riskiä kaatumisesta ole.

Parvekelasien pesu

Parvekelasit likaantuvat helposti katupölystä ja sateesta, ja tahraantuvat kun niitä avataan ja suljetaan. Pesu vaatii kuitenkin aikaa ja huolellisuutta, sekä rohkeutta varsinkin jos ollaan korkealla. Anna meidän hoitaa pesu puolestasi.

Pesupalveluumme kuuluu lasien huolellinen pesu sekä ulko- että sisäpuolelta, kiskojen puhdistus ja profiilien pintojen puhdistus tyytyväisyystakuulla.

Soita tai jätä soittopyyntö, niin saat tarkan hinnan heti

Miksi ostaisit meiltä?

NOPEA JA VAIVATON

Sinulle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen avaimet käteen-palvelu.

TOIMINTAVARMUUS

Meiltä saat asennusten lisäksi myös huollot ja varaosat kaikkien valmistajien laseihin!

HYÖTYTAKUU

Saat rahasi takaisin, jos et saa mitään hyötyä palveluistamme!

Jätä soittopyyntö!