TERASSIMATTO SUOMALAISIIN OLOSUHTEISIIN

Helli jalkojasi pehmeällä ja lämpimällä terassimatolla

Suomalainen DryStep termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa parvekkeelle ja terassille aivan uudenlaista mukavuutta. Tämä matto sopii kaikille kylmille lattiapinnoille, myös kellareihin!
Pehmeän ja lämpimän maton ansiosta voit pitää terassilla vaikka kotijumpan tai nauttia kahvista ilman, että kenkiä tarvitsee laittaa jalkaan. Myös lasten on mukava leikkiä, kun parvekkeen lattia ei hohka kylmää eivätkä terassin laudoituksen raot häiritse leikkejä!
Myös tikuille voi sanoa hyvästit ja antaa lasten temmeltää terassilla rauhassa.

MITÄ ON HUOMIOITAVA, KUN HANKIT TERASSIMATTOA?

Ylivoimaisesti tärkein ominaisuus, joka terassimatosta täytyy löytyä, on hengittävyys. Emme voi korostaa tätä liikaa, koska terassimaton hengittävyys vaikuttaa aivan valtavasti siihen, miten maton alla oleva pinta käyttäytyy.

Jos matto ei hengitä, niin sen alla oleva materiaali alkaa ”muhimaan” ja terassimatto saattaa tarttua parvekkeen lattiaan tai terassin laudoitukseen kiinni. Hengittämätön matto ei nimittäin päästä kosteutta läpi, vaan se pitää sen allaan. Näin tapahtuessa lattiasta lähtee maalit silloin, kun matto otetaan pois esim. pesuun laitettaessa. Terassin laudoitukseen alkaa pahimmassa tapauksessa kertymään kosteutta ja me kaikki tiedämme, mitä se taas aiheuttaa…

Kun matto hengittää, niin tällaisia ongelmia ei synny. Hengittävä terassimatto kuivuu lattialla paikallaan ollessaan, vaikka se olisi kastunut läpimäräksi! Patentoitu DryStep termomatto on nimensä mukaisesti yksi esimerkki tällaisesta matosta.

Testasimme mattoa siten, että annoimme sen olla talven paikallaan terassilla. Sen päälle satoi kymmeniä senttejä lunta, mutta matto toimi silti kesällä täysin samalla tavalla, kuin aiemmin.

Kysy siis aina ennen kuin valitset terassillesi tai parvekkeellesi sopivaa mattoa, että hengittääkö matto. Se on kaikista tärkein ominaisuus, mikä terassimatossa täytyy olla.

DSC_9117_valmis

TILAA TERASSIMATTO VAIVATTOMASTI ASENNETTUNA
TERASSILLE

Asennamme terassimaton suoraan parvekkeellesi tai terassillesi niin, että se istuu täydellisesti lattian muotojen mukaan.

Kun tilaat maton suoraan asennettuna, niin:

ET JOUDU OSTAMAAN TYÖKALUJA MATON LEIKKAAMISTA VARTEN

SAAT MATON NOPEASTI PAIKALLEEN JA PÄÄSET NAUTTIMAAN ULKONA OLEMISESTA!

SAAT 2 VUODEN ASENNUSTAKUUN, ELI TULEMME MAKSUTTA ASENTAMAAN MATTOA UUDESTAAN, MIKÄLI SIINÄ ILMENEE ONGELMIA

Balkonser_Logo_Nega
Suosittelemme asentamaan (ja asennamme matot itse aina näin) terassimaton syvyyssuunnassa n. 1m leveissä paloissa. Näin matto on helpompi pestä, kun se ei ole 7 metriä pitkä ja 2 metriä leveä. Jos jotain sattuu kaatumaan, niin voit pestä vain yhden palan! Maton jämäkkyyden ansiosta palojen väliset saumat katoavat jopa kokonaan, kun maton asentaa oikein.

HALUATKO TIETÄÄ TARKAN MÄÄRÄN MINKÄ VERRAN PITÄÄ TILATA? LAITA TÄSTÄ VIESTIÄ JA KERRO TERASSISI TAI PARVEKKEESI SYVYYS JA LEVEYS, NIIN LASKEMME SINULLE TARKAN MÄÄRÄN?

TERASSIMATTO KOKEMUKSIA

Terassimatto on ollut nyt vuoden verran asennettuna lasitetulle terassille. Terassin koko on 3×8 metriä, mihin riitti yksi rulla mattoa. Maton asentaminen kävi helposti, mittasin/leikkasin kolmen metrin paloja rullasta ja asettelin ne terassille. Pariin mattosuikaleeseen täytyi leikata koko terästolpalle, mutta se kävi kätevästi mattopuukolla.

Matot istui hyvin betonilaatan päälle. Matto on ollut nyt käytössä vuoden ja se on pysynyt liikkumattomana paikoillaan, eli mattojen ”puskusaumoihin” ei ole tullut rakoja. Mattoa on imuroitu, mutta likaa siihen ei ole tarttunut niin, että olisin joutunut sitä pesemään.

Aluksi hieman häiritsi se, että tuolien/jakkaroiden jalat painuivat mattoon ja mattoon jäi painauma kun tuolia siirsi. Enää tuo ”ominaisuus” ei ole häirinnyt, liekö niin että kun painaumia on tullut enemmän ne ei enää häiritse silmää ollenkaan.

Käytössä matto on aivan erinomainen. Paljain jaloin matolla on todella miellyttävä liikkua niin kesällä kuin talvellakin. Viime vuonna käytimme terassia todella myöhään syksyyn. Ulkona oli vain muutama aste lämmintä, mutta terassilämmittimellä terassi lämpeni todella nopeasti miellyttävän tuntuiseksi. Eritoten tämän maton ansioista, mikä tuntuu säällä kuin säällä lämpimältä jalan alla, terassista tuli meille olohuone nro1 pitkälle syksyyn. Keväällä terassia alettiin käyttää taas huhtikuun alusta saakka, kun aurinko alkoi lämmittää terassin ilman ja matto tuntui jalkojen alla lämpimältä. Talven kovillakin pakkasilla terassille oli kiva mennä vaikka paljain jaloin viemään vaatteita tuulettumaan.

Se että matto on 100% kotimainen, vaikutti ostopäätökseeni. Kotimaisuuden lisäksi käyttökokemukset on todella positiiviset ja olen enemmän kuin tyytyväinen DryStep-terassimattoon.

– Markku

Terassimatto kokemuksia

TIETOA DRYSTEP TERASSIMATOSTA

 SUOMALAINEN TUOTE – TEHDAS SIJAITSEE TAMPEREELLA

PATENTOITU TEKNOLOGIA – AINUTLAATUINEN LÄMMÖNERISTYS JA HENGITTÄVYYS

MATTO ON PEHMEÄ JA TUNTUU JALKOJEN ALLA MIELLYTTÄVÄLTÄ JA LÄMPÖISELTÄ MYÖS VIILEÄMMÄLLÄ KELILLÄ

PALOTURVALLINEN – MATERIAALI EI KÄYTÄNNÖSSÄ SYTY OLLENKAAN

VOIT PESTÄ MATON VEDELLÄ JA PESUAINEELLA

MATON VOI ASETTAA ESIMERKIKSI TERASSIN LAUDOITUKSEN PÄÄLLE, SILLÄ POHJAN REIKÄKUVIOINNIN ANSIOSTA ILMA PÄÄSEE KIERTÄMÄÄN

MATTO VOI OLLA PAIKOILLAAN, VAIKKA SE KASTUISI, KOSKA ILMAN KIERTÄMISEN ANSIOSTA SE KUIVUU NOPEASTI (PIDIMME TESTIMIELESSÄ YHTÄ MATTOA TALVEN AJAN ULKONA, EIKÄ MATON KUNNOSSA ILMENNYT MUUTOKSIA). 

Dry-step termomattologo

Tilaa huippulaatuinen ja patentoitu terassimatto itsellesi ja sano hyvästit kylmille ja koville lattioille, saat tilalle pehmeän ja lämpöä tuovan lattian.

Dry Step Termomatto jälleenmyyjäksi? Etsimme uusia jälleenmyyjiä Dry Step Termomatolle. Soita ja kysy lisää Esa Hyväri 0207639090

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!