TERASSIMATTO SUOMALAISIIN OLOSUHTEISIIN

Helli jalkojasi pehmeällä ja lämpimällä terassimatolla

Suomalainen DryStep termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa parvekkeelle ja terassille aivan uudenlaista mukavuutta. Tämä matto sopii kaikille kylmille lattiapinnoille, myös kellareihin!
Pehmeän ja lämpimän maton ansiosta voit pitää terassilla vaikka kotijumpan tai nauttia kahvista ilman, että kenkiä tarvitsee laittaa jalkaan. Myös lasten on mukava leikkiä, kun parvekkeen lattia ei hohka kylmää eivätkä terassin laudoituksen raot häiritse leikkejä!
Myös tikuille voi sanoa hyvästit ja antaa lasten temmeltää terassilla rauhassa.

MITÄ ON HUOMIOITAVA, KUN HANKIT TERASSIMATTOA?

Ylivoimaisesti tärkein ominaisuus, joka terassimatosta täytyy löytyä, on hengittävyys. Emme voi korostaa tätä liikaa, koska terassimaton hengittävyys vaikuttaa aivan valtavasti siihen, miten maton alla oleva pinta käyttäytyy.

Jos matto ei hengitä, niin sen alla oleva materiaali alkaa ”muhimaan” ja terassimatto saattaa tarttua parvekkeen lattiaan tai terassin laudoitukseen kiinni. Hengittämätön matto ei nimittäin päästä kosteutta läpi, vaan se pitää sen allaan. Näin tapahtuessa lattiasta lähtee maalit silloin, kun matto otetaan pois esim. pesuun laitettaessa. Terassin laudoitukseen alkaa pahimmassa tapauksessa kertymään kosteutta ja me kaikki tiedämme, mitä se taas aiheuttaa…

Kun matto hengittää, niin tällaisia ongelmia ei synny. Hengittävä terassimatto kuivuu lattialla paikallaan ollessaan, vaikka se olisi kastunut läpimäräksi! Patentoitu DryStep termomatto on nimensä mukaisesti yksi esimerkki tällaisesta matosta.

Testasimme mattoa siten, että annoimme sen olla talven paikallaan terassilla. Sen päälle satoi kymmeniä senttejä lunta, mutta matto toimi silti kesällä täysin samalla tavalla, kuin aiemmin.

Kysy siis aina ennen kuin valitset terassillesi tai parvekkeellesi sopivaa mattoa, että hengittääkö matto. Se on kaikista tärkein ominaisuus, mikä terassimatossa täytyy olla.

Termomatto läheltä

TILAA TERASSIMATTO VAIVATTOMASTI ASENNETTUNA
TERASSILLE

Asennamme terassimaton suoraan parvekkeellesi tai terassillesi niin, että se istuu täydellisesti lattian muotojen mukaan.

Kun tilaat maton suoraan asennettuna, niin:

ET JOUDU OSTAMAAN TYÖKALUJA MATON LEIKKAAMISTA VARTEN

SAAT MATON NOPEASTI PAIKALLEEN JA PÄÄSET NAUTTIMAAN ULKONA OLEMISESTA!

SAAT 2 VUODEN ASENNUSTAKUUN, ELI TULEMME MAKSUTTA ASENTAMAAN MATTOA UUDESTAAN, MIKÄLI SIINÄ ILMENEE ONGELMIA

Balkonser_Logo_Nega
Suosittelemme asentamaan (ja asennamme matot itse aina näin) terassimaton syvyyssuunnassa n. 1m leveissä paloissa. Näin matto on helpompi pestä, kun se ei ole 7 metriä pitkä ja 2 metriä leveä. Jos jotain sattuu kaatumaan, niin voit pestä vain yhden palan! Maton jämäkkyyden ansiosta palojen väliset saumat katoava kokonaan, kun maton asentaa oikein.

HALUATKO TIETÄÄ TARKAN MÄÄRÄN MINKÄ VERRAN PITÄÄ TILATA? LAITA TÄSTÄ VIESTIÄ JA KERRO TERASSISI TAI PARVEKKEESI SYVYYS JA LEVEYS, NIIN LASKEMME SINULLE TARKAN MÄÄRÄN?

TIETOA DRYSTEP TERASSIMATOSTA

 SUOMALAINEN TUOTE – TEHDAS SIJAITSEE TAMPEREELLA

PATENTOITU TEKNOLOGIA – AINUTLAATUINEN LÄMMÖNERISTYS JA HENGITTÄVYYS

MATTO ON PEHMEÄ JA TUNTUU JALKOJEN ALLA MIELLYTTÄVÄLTÄ JA LÄMPÖISELTÄ MYÖS VIILEÄMMÄLLÄ KELILLÄ

PALOTURVALLINEN – MATERIAALI EI KÄYTÄNNÖSSÄ SYTY OLLENKAAN

VOIT PESTÄ MATON VEDELLÄ JA PESUAINEELLA

MATON VOI ASETTAA TERASSIN LAUDOITUKSEN PÄÄLLE, KOSKA SE HENGITTÄÄ HYVIN

MATTO VOI OLLA PAIKALLAAN, VAIKKA SE KASTUISI, KOSKA HENGITTÄVYYDEN ANSIOSTA SE KUIVUU ITSESTÄÄN (PIDIMME TESTIMIELESSÄ YHTÄ MATTOA TALVEN AJAN ULKONA, EIKÄ MITÄÄN TAPAHTUNUT). 

Dry-step termomattologo

Tilaa laadukas ja patentoitu terassimatto itsellesi ja sano hyvästit kylmille ja koville lattioille, koska saat tilalle pehmeän ja lämpimän lattian. Voit myös lukea tarkemmin DryStep termomatosta täältä!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!