PARVEKELASIEN HUOLTO

Parvekelasien huolto tulee tehdä vähintään 5 vuoden välein ja niiden kunto tulee tarkastaa vuosittain, koska huoltamaton parvekelasi voi pahimmillaan pudota parvekkeelta alas.

Saat meiltä huollon kaikkiin parvekelasimerkkeihin.

Lähetä meille tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä!

”Kun parvekelasien huollon teettää Balkonserilla, niin eipä tarvitse miettiä kenelle soittaa seuraavan kerran lasien huollosta. Uskomattoman huolellista työtä ja vielä kilpailutuksen kestävällä hinnalla.”
– As Oy Helsingin Koroistentie

KUMPAAN ASIAKASRYHMISTÄMME KUULUT?

1) Yksityishenkilöt

Yksityishenkilöiden tilatessa parvekelasien huolto, projekti on yksinkertainen. Asiakas haluaa vain toimivat ja turvalliset parvekelasit nopeasti, edullisesti ja ilman turhaa säätöä. Talvikaudella saatamme päästä paikalle jopa saman päivän aikana. Aikaa huoltoon menee 1-3 tuntia parvekkeen koosta riippuen.

Tämän jälkeen huolto tulee ajankohtaiseksi uudestaan vasta n. 5 vuoden päästä. Suosittelemme kuitenkin liikkuvien osien voitelua ja kiskojen puhdistamista aina lasien pesun yhteydessä mieluiten vuosittain.

Annamme palvelullemme 100 % hyötytakuun ja uusille osille 2-5 vuoden takuun. Meille saa soittaa koska tahansa myös projektin jälkeen, jos jokin asia mietityttää.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät alempaa tältä sivulta

2) Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Tarjouksen ja toimintasuunnitelman selkeys, kilpailukykyinen hinta sekä tiivis yhteydenpito ovat avainasemassa, kun huolletaan koko taloyhtiön parvekelasit. Tietty korkealaatuista työnjälkeä unohtamatta.

Olemme huomanneet, että taloyhtiöissä toimii ”Tiedät mitä saat, mihin hintaan ja millä aikataululla, niin yhteistyö on helppoa” -mentaliteetti.

Palvelumme taloyhtiöille ja isännöitsijöille sisältää:

  • Selkeän tarjouksen, josta käy ilmi, mitä kaikkea me teemme ja mihin hintaan.
  • Toimintasuunnitelman, josta käy ilmi projektin aikataulu.
  • Huolletut parvekelasit sovitun huoltokokonaisuuden mukaan.
  • 2-5 vuoden takuun uusille osille.
  • Oman yhteyshenkilön, joka vastaa projektista ja kaikista kysymyksistänne. Yhteyshenkilöönne voitte olla yhteydessä koska tahansa tai vaikka vuoden projektin jälkeen.
  • Loppuraportin, jossa olemme ilmoittaneet, mitä kaikkea milläkin parvekkeella on tehty ja kauan siihen meni aikaa. Lisäksi liitämme ennen-ja-jälkeen-kuvat parvekkeista loppuraporttiin.
  • Tälle kaikelle annamme 100 % hyötytakuun, mikä tekee yhteistyöstä kanssamme riskitöntä.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Kesällä 2018 tehty projektihuolto koko kerrostaloon:

”Balkonserin kaveri tuli ja kartoitti tilanteen. Hän osoitti olevansa ammattilainen lyhyen katselmuksen aikana ja saimme pian sen jälkeen selkeän tarjouksen. Hyväksyimme tarjouksen ja työ tultiin tekemään sovittuna ajankohtana ja oikeassa aikataulussa. 

Jokaisen parvekkeen osalta oli dokumentoitu se, mitä he olivat tehneet ja missä ajassa. Loppuraportissa oli jopa ennen-ja-jälkeen-kuvat siitä, mitä oltiin milläkin parvekkeella korjattu. Toiminta oli yhdellä sanalla sanottaen vakuuttavaa. Hallituksen ei tarvinnut valvoa työtä, vaan Balkonser teki sen juuri niin kuin oli sovittu. Projekti oli meille todella helppo.

Reilun viiden vuoden päästä, kun huolto on taas ajankohtainen, ei tarvitse miettiä, mihin firmaan soitamme.”

– As Oy Helsingin Koroistentie 

Parvekelasien huolto yli 80:een vaativaan kohteeseen:

”Taloyhtiömme lasit alkoivat putoilemaan asukkaiden parvekkeelle, minkä takia kyselimme tarjouksia muutamista huoltoyrityksistä. Parista paikasta emme saaneet vastausta ja yhden hinta oli turhan korkea. 

Sitten meille suositeltiin Balkonseria, jonne päätin laittaa viestiä. Vastaus tuli nopeasti, joten etenimme puhelinkeskusteluun ja sain tarjouksen jo keskustelun yhteydessä. Nopea ja tarpeemme huomioiva toiminta heti alussa vakuutti, joten hyväksyimme tarjouksen.

Itse huolto hoitui yhtä mutkattomasti ja kysymyksiimme vastattiin nopeasti myös projektin aikana. Balkonser toteuttaa taatusti myös seuraavan meille tehtävän parvekelasien huollon.”

– Jan Lillja

Kolme vuosikymmentä isännöitsijänä töitä tehnyt erottaa hyvän ja huonon toimijan:

”Olen tehnyt kolme vuosikymmentä isännöitsijän töitä. Tällaisiin koko taloyhtiötä koskeviin huoltoihin liittyen olen oppinut yhden asian: jos projektin jälkeen kukaan talon asukkaista ei ota minuun yhteyttä, niin projekti on mennyt niin kuin piti.

Balkonser toteutti meille parvekelasien huollon koko taloyhtiöön, eikä puhelin ole sen jälkeen pirissyt. Asukkaat ovat siis tyytyväisiä ja siksi olen myös minä.”

– Seppo Savolainen, Realia Isännöinti

BALKONSER PERUSHUOLTO

Balkonser Perushuolto on asiakkaidemme suosima ja eniten tilattu huolto. Se on kehittynyt yli 2 000 parvekehuollon kokemuksellamme sellaiseksi, että saamme siitä jatkuvasti hyvää palautetta.

Parvekelasien huolto kestää vain 1-3 tuntia, mutta se voi pidentää parvekelasiesi ikää jopa yli 10 vuotta. Lisäksi pääsemme parhaimmillaan paikalle jopa samana päivänä.

Tarkastamme kaikki osat, säädöt, vuodot, kiskojen kiinnitykset ja tiivisteet. Jos osat ovat kuluneet ja lähellä rikkoutumista niin ne aiheuttavat turvallisuusriskin. Tällöin ehdotamme osan vaihtamista.

Balkonser Perushuolto koostuu seuraavista töistä ja toimenpiteistä:

LASIEN TOIMIVUUDEN TARKASTUS

KULUNEIDEN OSIEN VAIHTO

REUNATIIVISTEIDEN VAIHTO

 ALATIIVISTEIDEN VAIHTO

 SILIKONITIIVISTEIDEN TARKISTUS JA PAIKKAUS

 MERKISTÄ RIIPPUEN SEINÄLUKON UUSINTA

 PARVEKELASIEN SÄÄTÖ JA VOITELU

Balkonser_Logo_Nega

BALKONSER PARVEKEHUOLTO
ON SINULLE TÄYSIN RISKITÖN

Kaikessa toiminnassamme on 100% hyötytakuu, eli jos koet, että palveluistamme ei ollut sinulle hyötyä, niin saat rahasi takaisin. Lisäksi annamme uusille parvekelasitusten osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

RISKITÖN,100% HYÖTYTAKUU

Saat rahasi takaisin, jos et saa mitään hyötyä palveluistamme!

NOPEA JA VAIVATON

Sinulle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen avaimet käteen-palvelu.

HUOLLAMME KAIKKI PARVEKKEET

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parvekelasituksia.
Voit tilata huollon myös kätevästi verkkokaupastamme. Sieltä löydät myös lisätietoa siitä, mitä parvekelasien huoltoon kuuluu.

MIKSI PARVEKELASIT TARVITSEVAT HUOLTOA?

Parvekkeilla tapahtuu rakenteiden liikkumista, kun talon rakenteet elävät. Säädöt muuttuvat, mikä johtaa lasien huonoon liukumiseen, ja lasi saattaa kaatua tai jopa pudota, koska kiskot joutuvat väärään kulmaan. Huonon liukumisen takia lasit saattavat alkaa liukumaan tökkien, jolloin voimankäyttöä joutuu lisäämään, mikä voi johtaa lasin rikkoutumiseen.

Kiskojen ruuvit voivat löystyä ajan myötä. Kun kiskot löystyvät, on sanomattakin selvää, että käyttöturvallisuus ei ole enää riittävä.

Parvekelaseissa on osia, jotka rasittuvat, kun niitä liikutetaan. Yksi yleisimmistä ongelmista on liiallinen kitka liikkuvuutta rasittamassa. Syynä se, ettei voitelu ole riittävä tai oikeanlainen. On myös huomioitava, että kaikkien parvekelasivalmistajien tuotteita ei saa voidella.

Huoltamattomat parvekelasit voivat siis pahimmillaan pudota parvekkeelta alas.

Soita 020 763 9090 tai jätä soittopyyntö niin autamme. Olemme ammattilaisia, sinua varten!

MIKSI PARVEKELASIT TARVITSEVAT HUOLTOA - BALKONSER

MM. NÄISTÄ SYISTÄ MUUT OVAT HUOLTANEET PARVEKELASEJAAN:

”Talo valmistui 2007 ja huolto on jäänyt tekemättä. Lasit kuitenkin liikkuvat paikallaan vuosien saatossa, minkä takia yläkerrosten parvekelasien raot olivat suuria kun taas alakerroksissa lasit olivat puolestaan jumiutuneet kiinni. Lisäksi parvekelasien liikkuvia osia oli mennyt rikki.”

”Parvekelaseja rupesi tippumaan asukkaiden parvekkeille. Monella jäi lasi käteen, kun avasi lasituksen. Olimme aiemmin vain korjanneet vikoja ja rikkinäisiä osia, mutta nyt halusimme tehdä kunnollisen huollon, etteivät lasit pahimmassa tapauksessa tipu maahan. Huollon jälkeen ei ole enää vikoja tarvinnut korjailla.”

”Samalla tapaa kuin autoihin täytyy tehdä vuosihuoltoja, niin parvekelaseihin täytyy tehdä myös huoltoja. Osat kuluvat ja lasit liikkuvat lämpötilavaihtelun vuoksi. Vaikka huoltoa on helppo lykätä, niin kuka ottaa vastuulleen sen, jos lasi kaatuu alas pahimmillaan jonkun päälle yksinkertaisen huollon lykkäämisen takia?”

MILLOIN PARVEKELASIT TARVITSEVAT HUOLTOA?

Parvekelasit voi huoltaa niin talvella kuin kesällä. Itseasiassa talvi on loistava aika huoltaa lasit, koska silloin ne ovat valmiina kesää varten. Kuten olemme monesti maininneet, niin 5 vuotta on hyvä nyrkkisääntö lasien huoltoväliksi.
Milloin parvekelasien huolto - Balkonser

Tässä kuitenkin helppoja testejä, joilla voit selvittää parvekelasiesi huollon tarpeen:

 Liukuvatko parvekelasisi tasaisesti ja helposti kiskojen päällä vai ilmeneekö ”tökkivää” liikettä tai joudutko käyttämään voimaa?

Mikäli liike ei ole tasainen, niin säädöt voivat olla pielessä tai kiskot ovat vääntyneet. Myös vaurioituneet laakerit ovat yksi mahdollisuus.

Aseta parvekelasit vierekkäin, eli ”sulje lasit”. Onko lasien väliin jäävä rako tasainen vai onko se leveämpi/kapeampi ylhäältä tai alhaalta?

Jos rako ei ole tasainen, niin se on merkki siitä, että lasien säädöt ovat vialliset.

 Ovatko kiskot likaiset tai pölyiset?

Kiskojen lika kulkeutuu parvekelaseja liikuteltaessa lasien liikkuviin osiin ja laakereihin, jolloin se voi viottaa kyseisiä osia.

PARVEKELASIEN HUOLTO TALVELLA

Annamme parvekelasien huollolle mukavan alennuksen loka-helmikuussa, koska haluamme kannustaa sinua teettämään huollon myös talviaikaan. Kesää ei siis tarvitse odottaa. 

Usein käy niin, että parvekelasien huolto tilataan vasta sitten, kun parvekkeella on 50 astetta lämmintä, koska lasit ovat jumiutuneet. Voit arvata, että kesäisin sama tilanne on monella muullakin, jolloin asennus saattaa venyä jonosta johtuen viikkojenkin päähän.

Teettämällä huollon talvella saat sen edullisemmin ja varmistat, että lasisi toimivat moitteitta, jolloin voit nauttia parvekkeella kesästä myös kuumemmalla kelillä. 

PARVEKELASIEN KISKOJEN PUHDISTUS

Lisäpalveluna tarjonnassamme myös parvekelasien kiskojen puhdistus. Kiskojen puhdistus on hyvä tehdä säännöllisesti, sillä se ehkäisee suuremman huollon tarvetta. Kiskojen väliin kun pääsee tuulen mukana kertymään katupölyä ja muuta.

Huom! Vaikka kiskojen puhdistus kuulostaa yksinkertaiselta toimenpiteeltä, niin emme koskaan suosittele tekemään sitä itse. Yläkiskojen puhdistus vaatii korokkeella seisomista ja parvekkeen reunan yli kurottamista. Tällöin turvavaljaat ovat ehdoton kriteeri.

Parvekelasien kiskojen puhdistus - Balkonser
Parvekelasien huolto - Kamppi - Balkonser

HALUATKO VIELÄKIN EDULLISEMMAN TARJOUKSEN?

Jos kyseessä useammat parvekelasit, esimerkiksi jos useampi saman taloyhtiön asukas tai koko taloyhtiö haluaa parvekelasien huollon, niin soita, jotta saamme laajemmat tiedot laskeaksemme parhaimman tarjouksen mahdollisimman pian.

Soita 020 763 9090 tai jätä soittopyyntö niin autamme. Olemme ammattilaisia, sinua varten!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!