PARVEKELASIEN HUOLTO

Parvekelasien huolto tulee tehdä vähintään 5 vuoden välein ja niiden kunto tulee tarkastaa vuosittain, koska huoltamaton parvekelasi voi pahimmillaan pudota parvekkeelta alas.

Saat meiltä huollon kaikkiin parvekelasimerkkeihin.

Pyydä ilmainen arvio, niin saat tarkan hinnan heti, etkä sitoudu mihinkään!

BALKONSER PERUSHUOLTO

Balkonser Perushuolto on asiakkaidemme suosima ja eniten tilattu huolto. Se on kehittynyt yli 2 000 parvekehuollon kokemuksellamme sellaiseksi, että saamme siitä jatkuvasti hyvää palautetta.

Parvekelasien huolto kestää vain 1-3 tuntia, mutta se voi pidentää parvekelasiesi ikää jopa yli 10 vuotta. Lisäksi pääsemme parhaimmillaan paikalle jopa samana päivänä.

Tarkastamme kaikki osat, säädöt, vuodot, kiskojen kiinnitykset ja tiivisteet. Jos osat ovat kuluneet ja lähellä rikkoutumista niin ne aiheuttavat turvallisuusriskin. Tällöin ehdotamme osan vaihtamista.

Balkonser Perushuolto koostuu seuraavista töistä ja toimenpiteistä:

LASIEN TOIMIVUUDEN TARKASTUS

KULUNEIDEN OSIEN VAIHTO

REUNATIIVISTEIDEN VAIHTO

 ALATIIVISTEIDEN VAIHTO

 SILIKONITIIVISTEIDEN TARKISTUS JA PAIKKAUS

 MERKISTÄ RIIPPUEN SEINÄLUKON UUSINTA

 PARVEKELASIEN SÄÄTÖ JA VOITELU

Balkonser_Logo_Nega

BALKONSER PARVEKEHUOLTO
ON SINULLE TÄYSIN RISKITÖN

Saat työmme osuudelle pitkän 2 vuoden takuun ja osille 5-10 vuoden takuun. Lisäksi kaikessa toiminnassamme on 100% hyötytakuu, eli jos koet, että palveluistamme ei ollut sinulle hyötyä, niin saat rahasi takaisin.

RISKITÖN,100% HYÖTYTAKUU

Saat rahasi takaisin, jos et saa mitään hyötyä palveluistamme!

NOPEA JA VAIVATON

Sinulle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen avaimet käteen-palvelu.

HUOLLAMME KAIKKI PARVEKKEET

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parvekelasituksia.
Voit tilata huollon myös kätevästi verkkokaupastamme. Sieltä löydät myös lisätietoa siitä, mitä parvekelasien huoltoon kuuluu.

MIKSI PARVEKELASIT TARVITSEVAT HUOLTOA?

Parvekkeilla tapahtuu rakenteiden liikkumista, kun talon rakenteet elävät. Säädöt muuttuvat, mikä johtaa lasien huonoon liukumiseen, ja lasi saattaa kaatua tai jopa pudota, koska kiskot joutuvat väärään kulmaan. Huonon liukumisen takia lasit saattavat alkaa liukumaan tökkien, jolloin voimankäyttöä joutuu lisäämään, mikä voi johtaa lasin rikkoutumiseen.

Kiskojen ruuvit voivat löystyä ajan myötä. Kun kiskot löystyvät, on sanomattakin selvää, että käyttöturvallisuus ei ole enää riittävä.

Parvekelaseissa on osia, jotka rasittuvat, kun niitä liikutetaan. Yksi yleisimmistä ongelmista on liiallinen kitka liikkuvuutta rasittamassa. Syynä se, ettei voitelu ole riittävä tai oikeanlainen. On myös huomioitava, että kaikkien parvekelasivalmistajien tuotteita ei saa voidella.

Huoltamattomat parvekelasit voivat siis pahimmillaan pudota parvekkeelta alas.

Soita 0400 528 114 tai jätä soittopyyntö niin autamme. Olemme ammattilaisia, sinua varten!

MIKSI PARVEKELASIT TARVITSEVAT HUOLTOA - BALKONSER

MILLOIN PARVEKELASIT TARVITSEVAT HUOLTOA?

Parvekelasit voi huoltaa niin talvella kuin kesällä. Itseasiassa talvi on loistava aika huoltaa lasit, koska silloin ne ovat valmiina kesää varten. Kuten olemme monesti maininneet, niin 5 vuotta on hyvä nyrkkisääntö lasien huoltoväliksi.
Milloin parvekelasien huolto - Balkonser

Tässä kuitenkin helppoja testejä, joilla voit selvittää parvekelasiesi huollon tarpeen:

 Liukuvatko parvekelasisi tasaisesti ja helposti kiskojen päällä vai ilmeneekö ”tökkivää” liikettä tai joudutko käyttämään voimaa?

Mikäli liike ei ole tasainen, niin säädöt voivat olla pielessä tai kiskot ovat vääntyneet. Myös vaurioituneet laakerit ovat yksi mahdollisuus.

Aseta parvekelasit vierekkäin, eli ”sulje lasit”. Onko lasien väliin jäävä rako tasainen vai onko se leveämpi/kapeampi ylhäältä tai alhaalta?

Jos rako ei ole tasainen, niin se on merkki siitä, että lasien säädöt ovat vialliset.

 Ovatko kiskot likaiset tai pölyiset?

Kiskojen lika kulkeutuu parvekelaseja liikuteltaessa lasien liikkuviin osiin ja laakereihin, jolloin se voi viottaa kyseisiä osia.

PARVEKELASIEN KISKOJEN PUHDISTUS

Lisäpalveluna tarjonnassamme myös parvekelasien kiskojen puhdistus. Kiskojen puhdistus on hyvä tehdä säännöllisesti, sillä se ehkäisee suuremman huollon tarvetta. Kiskojen väliin kun pääsee tuulen mukana kertymään katupölyä ja muuta.

Huom! Vaikka kiskojen puhdistus kuulostaa yksinkertaiselta toimenpiteeltä, niin emme koskaan suosittele tekemään sitä itse. Yläkiskojen puhdistus vaatii korokkeella seisomista ja parvekkeen reunan yli kurottamista. Tällöin turvavaljaat ovat ehdoton kriteeri.

Parvekelasien kiskojen puhdistus - Balkonser
Parvekelasien huolto - Kamppi - Balkonser

HALUATKO VIELÄKIN EDULLISEMMAN TARJOUKSEN?

Jos kyseessä useammat parvekelasit, esimerkiksi jos useampi saman taloyhtiön asukas tai koko taloyhtiö haluaa parvekelasien huollon, niin soita, jotta saamme laajemmat tiedot laskeaksemme parhaimman tarjouksen mahdollisimman pian.

Soita 0400 528 114 tai jätä soittopyyntö niin autamme. Olemme ammattilaisia, sinua varten!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!