PARVEKEKAIHTIMET
TEE PARVEKKEESTASI KAUNIIMPI JA VIIHTYISÄMPI PAIKKA

Harmittaako parvekkeelle kurkkiva naapuri? Nouseeko parvekkeen lämpötila kesäisin tuskaisiin korkeuksiin?

Suomalaiset Visor Queen – parvekekaihtimet suojaavat kuumuudelta ja kiusallisilta katseilta!

Lisäksi ne tekevät parvekkeestasi monipuolisemman ja viihtyisämmän paikan olla ja nauttia niin kesästä, kuin muistakin vuodenajoista.

Kutsu meidät ilmaiselle parvekekaihtimien esittelykäynnille, niin näet miten suomalaiset Visor Queen -parvekekaihtimet tekevät juuri sinun parvekkeestasi viihtyisämmän paikan.

VISOR QUEEN PARVEKEKAIHTIMET

Tässä muutamia pääpointteja, minkä takia Visor Queen -parvekekaihtimet tekevät parvekkeestasi käytännöllisemmän

 Markkinoiden parhaat parvekelasien aurinkosuojaverhot. Parvekkeen lämpötila pysyy miellyttävänä myös kuumimmilla kesähelteillä, koska Visor Queen -parvekekaihtimet on suunniteltu heijastamaan auringonsäteet pois päin. Samalla valo pääsee kuitenkin kaihtimista läpi, jolloin parveke pysyy avarana ja valoisana.
 Saat rajattua kaihtimilla helposti näkyvyyttä naapureihin tai kadulle. Voit siis pitää huoneiston ja parvekkeen väliset sälekaihtimet auki, jolloin kotiisi tulee lisää avaruutta ja valoa.
 Voit säätää kaihtimia kaksisuuntaisen käyttömekanismin ansiosta sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Säätömekanismi on helppokäyttöinen ja portaaton, jolloin saat kaihtimen juuri haluamallesi korkeudelle. Katso havainnollistavat kuvat tältä sivulta! Ainutlaatuisen säätömekanismin ansiosta kaihtimet ovat myös kaunis sisustuselementti, joiden avulla voit säätää parvekkeen valaistusta ja tunnelmaa juuri mieleiseksi.
 Visor Queen kaihtimet parvekkeelle on suunniteltu parvekelaseille, lasikaiteisiin ja ikkunoihin. Kaihtimet ovat niin kevyet, ettei niitä asentaakseen tarvitse porata reikiä kattoon tai parvekelasien profiileihin – näin parvekelaseissa säilyy takuu myös parvekekaihtimien asennuksen jälkeen. Kaihtimet kiinnitetään niin ylä- kuin alareunasta, joten ne eivät kolise tuulessa, vana pysyvät paikallaan.
 Energiankulutus pysyy maltillisempana myös kesähelteellä, koska kaihtimien avulla koko kotisi pysyy viileämpänä. Näin ilmastoinnin tarve vähenee, energiankulutus laskee ja luonto sekä lompakko kiittävät!

Älä tyydy parvekkeeseen, jossa ei ole mukava olla! Parvekeverhot ovat todella edullinen, nopea ja helppo tapa tehdä parvekkeestasi mukavempi paikka.

Tilaa omasi tai kysy lisätietoa parvekekaihtimista ottamalla yhteyttä nettisivumme kautta tai soittamalla 0400 528 114.

MATERIAALINA ULKOKÄYTTÖÄ KESTÄVÄ KANGAS

Visor Queen -kaihtimien materiaalina oleva polyesteri- eli vekkikangas kestää kovaa käyttöä ja sen voi pestä vedellä. Kangas kestää erittäin hyvin säänvaihtelua: hellettä, pakkasta, kosteaa ja kuivaa. Kangasmateriaalin etuna on vielä se, että se on kutistumaton ja värinpitävä, joten se ei siis haalistu vaan pitää kauniin alkuperäisen värinsä. Näistä syistä polyesterista valmistetut sälekaihtimet parvekkeelle ovat kaikista käytännöllisimpiä ja helpoimpia pitää puhtaana. Siksi se on yksi käytetyimmistä materiaaleista parvekekaihtimissa.

Kankaalla on Öko-Tex-standardi 100, joka varmistaa ettei valmistuksessa ole käytetty haitallisia torjunta-aineita tai raskasmetalleja. Visor Queen parvekaihdin on todella laadukas ja täysin 100% suomalainen tuote.

Tilaa markkinoiden parhaat – Visor parvekekaihtimet heti, niin saat ne muutamassa viikossa suoraan kotiisi ja sopimuksen mukaan myös asennettuna!

Terassikaihtimet
visor logo

MITTATILAUKSESTA JUURI SINULLE!

Teemme Visor kaihtimet aina mittatilaustyönä, jotta kaihtimet ovat juuri sinun parvekkeellesi täydellisesti istuvat. Toimitusaika on nopea, noin 2–3 viikkoa.
Suosittelemme, että otat samaan pakettiin myös kaihtimien asennuksen, koska parvekekaihtimien asentamiseen menee ammattilaiselta vain muutama tunti ja vältyt turhalta hampaiden kiristykseltä. Lisäksi parvekkeen reunalla tapahtuvassa työssä on aina omat riskinsä, ilman asiallista varustautumista.
Parvekekaihtimet Balkonser

VÄRIT

Visor Queen -kaihtimia on saatavilla useassa eri värissä. Alla näet tietokoneen näytön suuntaa antavat värit. Tarkat värit näet aidoista kangasmalleista. Kankaita on saatavissa myös tilausväreissä. Näistä voit kysyä lisää suoraan meiltä.
visor queen väri

Väri 1250
R=63% A=6% T=31%
Tiivis, palosuojattu, helmiäistausta

visor queen väri

Väri 1263
R=60% A=20% T=20%
Tiivis, palosuojattu, helmiäistausta

visor queen väri

Väri 3501
R=40% A=4% T=56%

Läpinäkyvä Valkoinen

visor queen väri

Väri 3502
R=41% A=33% T=26%

Läpinäkyvä Harmaa

visor queen väri

Visor Queen -profiiliväri: 
RAL 9006

visor queen väri

Visor Queen -profiiliväri: 
RAL 9016

MIKSI OSTAISIT MEILTÄ?

NOPEA JA VAIVATON

Sinulle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen avaimet käteen-palvelu.

TOIMINTAVARMUUS

Valikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Kruunaa parvekkeesi alan parhailla lämpömatoilla ja parvekekaihtimilla!

RISKITÖN,100% HYÖTYTAKUU

Saat rahasi takaisin, jos et saa mitään hyötyä palveluistamme!

PARVEKEKAIHTIMET HINTA - HALUATKO PARVEKEKAIHTIMET VIELÄKIN EDULLISEMMIN?

Pystymme järjestämään taloyhtiöille yhteistilauskyselyn. Säästöä tulee merkittävästi, kun tilaajia on useampia samassa taloyhtiössä, koska pystymme tällöin niputtamaan työtehtäviämme. Ota yhteyttä nettisivumme kautta tai soita 0400 528 114 niin katsotaan, millaiseen tarjoukseen voimme päästä.

Jätä soittopyyntö niin autamme! Olemme ammattilaisia, sinua varten!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!