PARVEKEKAIHTIMET
TEE PARVEKKEESTASI KAUNIIMPI JA VIIHTYISÄMPI PAIKKA

Harmittaako parvekkeelle kurkkiva naapuri? Nouseeko parvekkeen lämpötila kesäisin tuskaisiin korkeuksiin?

 

Suomalaiset Visor Queen – parvekekaihtimet viilentävät parveketta ja tuovat näköesteen naapurien katseille.

Kutsu meidät ilmaiselle parvekekaihtimien esittelykäynnille, niin näet miten suomalaiset Visor Queen -parvekekaihtimet tekevät juuri sinun parvekkeestasi viihtyisämmän paikan.

"Hyvä ostos. Saimme asuntoomme yhden huoneen lisää kaihtimien ansiosta."
– Leena M.

VISOR QUEEN PARVEKEKAIHTIMET

– Markkinoiden parhaat parvekelasien aurinkosuojaverhot

Visor Queen -parvekekaihtimet tekevät parvekkeestasi käytännöllisemmän. Vilvoittele saunan jälkeen, kata ruoka ulos tai vietä ystäviesi kanssa iltaa rauhassa ilman naapurien katseita

  Parvekkeen lämpötila pysyy miellyttävänä myös kuumimmilla kesähelteillä, koska Visor Queen -parvekekaihtimet on suunniteltu heijastamaan auringonsäteet pois päin. Samalla valo pääsee kaihtimista läpi, jolloin parveke pysyy avarana ja valoisana. Meille on ilmoitettu, että parvekkeesta on tullut yli 10 astetta viileämpi.

 Saat rajattua kaihtimilla helposti näkyvyyttä naapureihin tai kadulle. Voit siis pitää asunnon ja parvekkeen väliset verhot auki, jolloin kotiisi tulee lisää avaruutta ja valoa ilman, että olisit jatkuvasti naapureidesi valokeilassa.

 Voit säätää kaihtimia kaksisuuntaisen käyttömekanismin ansiosta sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Säätömekanismi on helppokäyttöinen ja portaaton, jolloin saat kaihtimen juuri haluamallesi korkeudelle. Katso havainnollistavat kuvat tältä sivulta! Ainutlaatuisen säätömekanismin ansiosta kaihtimet ovat myös kaunis sisustuselementti, joiden avulla voit säätää parvekkeen valaistusta ja tunnelmaa juuri mieleiseksi.

 Visor Queen kaihtimet parvekkeelle on suunniteltu parvekelaseille, lasikaiteisiin ja ikkunoihin. Kaihtimissa on patentoitu kiinnitysmekanismi, joka on yhtä helppokäyttöinen kuin pyykkipoika. Sen ansiosta niitä kiinnittääkseen ei tarvitse porata reikiä kattoon tai parvekelasien profiileihin, jolloin parvekelaseissa säilyy takuu myös parvekekaihtimien asennuksen jälkeen. Kaihtimet kiinnitetään niin ylä- kuin alareunasta, joten ne eivät kolise tuulessa, vaan pysyvät paikallaan.

 Koko asuntonne lämpötila muuttuu viileämmäksi, minkä takia asumisviihtyvyys paranee ja energiankulutus pysyy maltillisempana kuumimmillakin kesähelteillä. Ilmastoinnin tarpeen vähentyessä luonto sekä lompakko kiittävät!

Parvekekaihtimet ovat lasikohtaiset, joten parvekelasien toiminta ei rajoitu verhojen takia. Monet muut verhot ovat pitkiä ja usean lasin tai lamellin levyisiä, jolloin parvekelaseja on vaikea avata. Visor Queenien kanssa tätä ongelmaa ei ole.

Maksat parvekkeestasi joka päivältä vuokraa tai vastiketta. Älä tyydy parvekkeeseen, jossa ei ole mukava olla! Parvekeverhot ovat todella edullinen, nopea ja helppo tapa tehdä parvekkeestasi mukavampi paikka.

Tilaa omasi tai kysy lisätietoa parvekekaihtimista ottamalla yhteyttä nettisivumme kautta tai soittamalla 020 763 9090.

Huomaa, miten parvekekaihtimilla saa rajattua näkyvyyttä myös lasitetun kaiteen alareunasta.

Parvekekaihtimilla saat rajattua näkyvyyttä myös lasitetun kaiteen alareunasta.

MATERIAALINA YMPÄRIVUOTISTA ULKOKÄYTTÖÄ KESTÄVÄ KANGAS

Visor Queen -kaihtimien materiaali on polyesteri- eli vekkikangas.

Verhot kestävät kovaa käyttöä ja ne voi pestä vedellä

Verhot kestävät erittäin hyvin säänvaihtelua: hellettä, pakkasta, sadetta ja kuivuutta

Kangasmateriaali ei kutistu vaihtelevissakaan sääolosuhteissa

Kangasmateriaali on värinpitävä, joten se ei haalistu auringossa vaan pitää kauniin alkuperäisen värinsä

Polyesteri on materiaalina käytännöllinen ja helppo pitää puhtaana

Polyesteri on yksi käytetyimmistä materiaaleista parvekekaihtimissa.

Verhojen profiilit ovat kevyttä ja kestävää alumiinia

Kankaalla on Öko-Tex-standardi 100, joka varmistaa ettei valmistuksessa ole käytetty haitallisia torjunta-aineita tai raskasmetalleja. Visor Queen parvekaihtimia valmistetaan Kempeleen tehtaalla yli 200 000 kappaletta 11 eri maahan.

Tuote on Design From Finland -tuote

Tilaa markkinoiden parhaat – Visor parvekekaihtimet heti, niin saat ne muutamassa viikossa suoraan kotiisi ja sopimuksen mukaan myös asennettuna!

Terassikaihtimet

Parvekekaihtimet ovat ryhdikkäät ja kauniin näköiset. Ne eivät repsota, koska niissä on lamellikohtainen kiinnitys ylhäällä ja alhaalla.

visor logo

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

”10 vuotta sitten ostin ja edelleen toimii” tokaisi eräs vanhempi herrasmies Visorin messuosastolla.

Hintavertailun paras:

”Meillä on eteläparveke, minkä takia kesäinen auringonpaiste teki parvekkeesta ennen tosi kuuman. Parvekekasvit kuihtuivat, eikä siellä itsekään tehnyt mieli olla, joten parveke toimi lähinnä varastona tavaroille.

Lopullinen tarve kaihtimille syntyi, kun pihasta kaadettiin isot pihlajat pois, minkä takia viereiseen taloon syntyi suora näköyhteys parvekkeellemme ja asuntoomme.

Vertasimme eri toimijoita ja Balkonserin hinta oli paras ja palvelu tuntui toimivalta. Asennus sujui yhtä nopeasti kuin luvattiin. 

Kaihtimien ansiosta saunan jälkeen on mukava mennä vilvoittelemaan parvekkeelle. Kukatkin säilyivät tämän kesän helteissä viikon matkamme ajan ilman kastelua, koska parveke on merkittävästi viileämpi. Hyvä ostos. Saimme asuntoomme yhden huoneen lisää kaihtimien ansiosta.”

– Leena M.

Kaihtimet suojaavat auringolta, mutta päästävät valon mukavasti läpi:

”Edelliset tummat ja puiset verhot olivat ihan kamalan synkän näköiset ja ne pölyyntyivät jatkuvasti. Olin siksi miettinyt pitkään uusien verhojen ostamista. Satuin näkemään Balkonserin mainoksen ja otin heihin yhteyttä. 

Kun kuulin heidän hintansa, niin hyväksyin tarjouksen oitis ja sovimme asennuspäivän. Asennusmies tuli sovitusti ja verhot olivat tunnissa paikallaan. 

Visor Queenit ovat hyvät, koska ne eivät tee parveketta synkäksi, mutta suojaavat silti auringolta ja toimivat näköesteenä olohuoneeseemme.”

– Eila Moilanen

MITTATILAUKSESTA JUURI SINULLE!

Teemme Visor kaihtimet aina mittatilaustyönä, jotta kaihtimet ovat juuri sinun parvekkeellesi täydellisesti istuvat. Toimitusaika on nopea, noin 2–3 viikkoa.
Suosittelemme, että otat samaan pakettiin myös kaihtimien asennuksen, koska parvekekaihtimien asentamiseen menee ammattilaiselta vain puolesta tunnista pariin tuntiin ja vältyt turhalta hampaiden kiristykseltä. Lisäksi parvekkeen reunalla tapahtuvassa työssä on aina omat riskinsä ilman asiallista varustautumista.
Parvekekaihtimet Balkonser

Voit avata verhot portaattomasti juuri sen verran kuin haluat.

VÄRIT

Visor Queen -kaihtimia on saatavilla useassa eri värissä. Alla näet tietokoneen näytön suuntaa antavat värit. Tarkat värit näet aidoista kangasmalleista. Kankaita on saatavissa myös tilausväreissä. Näistä voit kysyä lisää suoraan meiltä.
visor queen väri

Väri 1250
R=63% A=6% T=31%
Tiivis, palosuojattu, helmiäistausta

visor queen väri

Väri 1263
R=60% A=20% T=20%
Tiivis, palosuojattu, helmiäistausta

visor queen väri

Väri 3501
R=40% A=4% T=56%

Läpinäkyvä Valkoinen

visor queen väri

Väri 3502
R=41% A=33% T=26%

Läpinäkyvä Harmaa

visor queen väri

Visor Queen -profiiliväri: 
RAL 9006

visor queen väri

Visor Queen -profiiliväri: 
RAL 9016

MIKSI OSTAISIT MEILTÄ?

NOPEA JA VAIVATON

Sinulle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen avaimet käteen-palvelu.

TOIMINTAVARMUUS

Valikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Kruunaa parvekkeesi alan parhailla lämpömatoilla ja parvekekaihtimilla!

RISKITÖN,100% HYÖTYTAKUU

Saat rahasi takaisin, jos et saa mitään hyötyä palveluistamme!

PARVEKEKAIHTIMIEN ASENNUS TALVELLA

Parvekekaihtimien asennus talvella onnistuu samalla tapaa kuin kesälläkin. Asennus on itseasiassa helpompaa, koska parvekkeella ei ole yhtä paljoa tavaraa.

Lisäksi talvisin meillä ei ole usean viikon jonoa palveluissamme, joten saat kaihtimet nopeammalla aikataululla paikalleen. Silloin ne ovat heti valmiina kesää varten, eikä sinun tarvitse odotella useita viikkoja kuuman parvekkeen kanssa, että milloin saat kaihtimet paikalleen.

PARVEKEKAIHTIMET HINTA - HALUATKO PARVEKEKAIHTIMET VIELÄKIN EDULLISEMMIN?

Pystymme järjestämään taloyhtiöille yhteistilauskyselyn. Säästöä tulee merkittävästi, kun tilaajia on useampia samassa taloyhtiössä, koska pystymme tällöin niputtamaan työtehtäviämme. Ota yhteyttä nettisivumme kautta tai soita 020 763 9090niin katsotaan, millaiseen tarjoukseen voimme päästä.

Jätä soittopyyntö niin autamme! Olemme ammattilaisia, sinua varten!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!