Dry-Step termomatto - lämmin ja ylivoimaisen mukava | Balkonser

Dry-step termomatto

Sano nyt hyvästit kylmille terassi,-tai parvekelattioille! Terassilla tai parvekkeella pitää voida tepastella vaikka paljain jaloin! Dry Step termomatto on jaloillesi mielettömän mukavan tuntuinen, lämmin sekä helposti puhdistettava! 

Dry-step termomatto

Asennusvinkkejä!

LASITETUT TERASSIT JA PARVEKKEET Suosittelemme maton asentamista parvekkeen syvyyssuuntaisina paloina, eli lyhyemmän sivun mukaan paloiteltuna. Leveysmitta määrittyy usein elementtijaon mukaan, jolloin tämä mitta sopii lähelle tasametrejä. Näin mitoitettuna maton hukkapalat minimoituvat. Lyhyemmät palat on myös helppo tuulettaa, eikä koko parveketta tarvitse tyhjentää tuuletuksen ajaksi.

MATKAILUVAUNUT Matkailuvaunuissa suosittelemme Dry Step® Termomaton asentamista pääosin poikkisuuntaisina paloina, koska käytäväleveys on usein yli puoli metriä. Oven eteen ja oleskelusyvennykseen mitoitetaan poikkisuuntaiset palat ja käytävät täytetään poikittais- tai pituussuuntaisilla paloilla. Maton reunat sopivat hyvin yhteen ns. puskusaumalla ilman kiinnityksiä.

Dry Step® Termomatto voidaan imuroida, harjata puhtaaksi tai pestä vedellä.

Patentoitu Dry-Step® Termomatto on 100% kotimainen tuote. Dry Step® Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia on lämmöneristävyys, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus. Termomatto on kylmien lattioiden pelastus! Erityisesti lasitetuille parvekkeille suunniteltuna se on täysin omassa sarjassa painiva lämmöneristäjä. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä. 

Dry-Step® Termomaton pintamateriaalina on kestävää, miellyttävän tuntuista sekä helposti puhtaana pidettävää neulehuopaa. Pintamatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva. Termomatto helposti puhtaana pidettävä. Se voidaan imuroida, harjata puhtaaksi sekä pestä myös vedellä.

Dry-Step® Termomaton alapohjan reikäkuviointi toimii hengittävästi, joten matto sopii erinomaisesti myön maalatuille pinnoille. Maton epätasaiseksi tehty alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta, joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. Dry-Step® Termomatolla on myös erinomaiset akustiset ominaisuudet, joten se on hyvä valinta kaikuisille terasseille ja parvekkeille.

Asiakkaan kertomaa:

Oma valinta oli kotimainen termomatto

Pari vuotta sitten omalle pitkälle ja kapealla parvekkeelle halusin 100% kotimaisen termomaton, joka ansaitsee vuorostaan vähän laajemmaltikin huomiota betonisen parvekelattian kylmetessä.

Se on nyt ollut parin talven ajan paikoillaan ja on edelleen kuin uusi. Keväällä nostin sitä pestäkseni parvekkeen lattian, mutta lattiakin oli säilynyt kuivana ja puhtaana maton alla.

Myyntilupauksissa puhuttiin, että voi tepastella vaikka paljain jaloin. Ajatus sukkasillaan talvellakin parvekkeella käynnistä tuntui mukavalta. Lisäksi jotkut vieraista käyvät kyläillessään parvekkeella “haukkaamassa raitista ilmaa” silloin tällöin, ja varauduinkin laittamalla tossurivistön aina parvekkeen oven viereen.

Parvekkeeni on todella kapea, mutta pituutta riittää. Termomatto on metrin levyistä ja parvekkeeni leveys 1,26 m, joten pähkäilin reunoille jääviä tyhjiä kohtia. Soitto myyjälle paljasti, että termomatto kannattaakin asetella poikittain paloista, eikä yhtenä pötkönä kuten matot yleensä. Siihen on kaksi järkevää syytä. Toinen on tietysti tämä että saa sen tasaisesti kaikkialle. Toinen syy – mielestäni vieläkin tärkeämpi – on se, että mikäli joku kohta matosta esimerkiksi likaantuu, voi palan ottaa kätevästi lattialta ja pestä vaikka kylpyhuoneessa tai vaihtaa uuteen tarvittaessa. 7 metrin mattoa olisi vähän hankalampi liikutella.

Termomattorulla tuli kätevästi matkahuollon kautta.

Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä.

Parvekkeen syvyys mitattiin ja termomattorullasta leikattiin tarvittava määrä paloja. Laitto paikoilleen ja lattiapäällys oli valmis! Kokonaisaikaa en enää muista, mutta voit vaan kuvitella, miten nopeasti se oli “asennettu”.

Termomatossa on sekin hyvä puoli, että jos parvekkeella on tolppia tms. niin niidenkin paikat saa helposti leikattua mattoveitsellä.

Asentamiseen ei paljoa tarvittu, mattoveitsi ja mitta riitti. Voiko tässä kohtaa edes puhua “asentamisesta”, siksi puhunkin paikoilleen laitosta.

Mielestäni termomaton paikoilleen laitto oli yhtä helppoa kuin minkä tahansa maton lattialle asettaminen.

Termomatto näyttää ja tuntuu hyvältä! Ja todellakin… sillä tepastelee vaikka paljain jaloin – talvisinkin.

 Lähde: Parvekeblogi
Dry-step termomattologo

Miksi ostaisit meiltä?

Nopea ja vaivaton

Sinulle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen avaimet käteen-palvelu.

Toimintavarmuus

Huollamme kaikkien valmistajien lasituksia! Laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä!

Hyötytakuu

Saat rahasi takaisin, jos et saa mitään hyötyä palveluistamme!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!