Huoltaminen kannattaa tehdä talvikaudella, TALVIETU 10%

Marraskuun 2018 – maaliskuun 2019 välisenä aikana tehdyistä perushuolloista ja kuntoarvioista annamme hintaan 10% talviedun.

Taloyhtiöiden kannattaa toteuttaa parvekelasitusten huolto talvikaudella kesäkautta edullisemmin. Lisäetuna lasien toimintavarmuus on taattu heti kesäkauden alusta lähtien.

Kesäkaudella tulee todella paljon yksittäisiä ja kiireellisiä lasien huolto- ja korjauspyyntöjä. Tavoitteemme on mahdollistaa yksittäisiin huoltoihin ja korjauksiin nopea vasteaika. Tästä johtuen teemme ns. projektihuoltoja mielellämme myös kesäkauden ulkopuolella.

Huoltoprojekti kannattaa aloittaa BalkonserPRO -kuntoarviolla!

Taloyhtiöille tarjoamme BalkonserPRO -kuntoarvion, joka kattaa lasitusten tarkistuksen, mekanismien voitelun ja asuntokohtaisen raportin.

BalkonserPRO -kuntoarvion sisältö:

  • Parvekelasien tarkastus
  • Kaiteen tarkastus
  • Parvekelasien mekanismien voitelu
  • Matkakulut ja huoltoautoveloituksen
  • Huoltokirjan, joka sisältää parvekekohtaisen raportin lasitusten kunnosta

Taloyhtiö saa huoltokirjan ja raportin, jossa on kaikkien taloyhtiön lasitusten nykytila ja mahdolliset kehotukset tarvittavista säätö- ja korjaustöistä. Mahdolliset korjaus- ja säätötyöt voidaan tehdän talvella tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi seuraavana vuonna. BalkonserPro -kuntoarvion pohjalta tehdyllä huollolla taloyhtiö voi säästää tuhansia euroja, koska kaikki parvekelasitukset eivät tarvitse samanlaisia huolto/korjaustoimenpiteitä. BalkonserPro -kuntoarvion pohjalta huoltotyö toteutetaan aina todellisten tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous!

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!