Balkonser sai uuden toimitusjohtajan

Tukeakseen kasvustrategiaansa Balkonserin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Ilkka Ahonen.

On hienoa päästä vaikuttamaan asumisen palveluliiketoimintaan. Balkonserilla on erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Uskon, että meillä on suuret mahdollisuudet jatkaa kasvua ja laajentua merkittäväksi toimijaksi, Ilkka Ahonen sanoo. Hän siirtyy Balkonserille 9.4.2018 työskenneltyään viimeiset n. 7 vuotta Inwido Finland Oy:lla (Tiivillä) projektipäällikkönä

Balkonserin perustaja Esa Hyväri jatkaa kehityspäällikkönä ja yhtiön pääosakkaana. Nämä muutokset tukevat Balkonserin kasvusuunnitelmia. Ilkka tuo merkittävää osaamista ja tuntemusta toimialalta, hallituksen puheenjohtaja Otto Laurila jatkaa.

Tulemme lähikuukausien aikana tekemään uusia rekrytointeja jotka vahvistavat asemaamme entisestään parvekkeiden huolto- ja materiaalitoimittajana.

Jukka Myllykoski jatkaa yrityksessä yhtenä pääosakkaana ja asennuspäällikkönä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jukka Myllykoski

+35840 052 8128

jukka.myllykoski@parvekehuolto.fi

 

Suomen Parvekehuolto Oy – Balkonser palvelee asukkaita ja taloyhtiöitä huoltamalla parvekkeita ja lisäämällä viihtyisyyttä asentamalla näkösuojia ja lämpömattoja. Helppokäyttöinen ja nopea Balkonser-palvelu sopii kaikkiin kiinteistön elinkaaren vaiheisiin. Balkonser kykenee huoltamaan kaikki parvekelasimerkit ja tuotteet ovat tilattavissa myös verkkokaupasta.

 

 

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!