TULE MEILLE TÖIHIN!

TULE PROJEKTIMYYJÄKSI  KOVAAN TIIMIIMME!

Kaipaatko mukavia haasteita? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa.

Suomen Parvekehuolto Oy etsii tiimiinsä iloista ja aktiivista projektimyyjää! 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä urallasi ja toivommekin, että olet päämäärätietoinen tekijä, jolla on jo ehkä kokemusta myyntityöstä. Asenne kuitenkin ratkaisee, sillä jos osoitat olevasi oikeanlainen tyyppi, on mahdollinen kokemuksesi vain plussaa eikä edellytys. Perusymmärryksen tekniikasta ja esimerkiksi parvekkeiden rakenteista katsomme eduksi.

Perehdytämme ja koulutamme sinut uuteen tehtävääsi. Myyntityösi avuksi saat laatimamme myynnintyökalut, niin sanotun myyjän salkun. Myytäväksesi saat kattauksen ansioituneita  tuotteitamme ja palveluitamme, joille riittää kysyntää yhtä paljon kuin Suomessa on parvekkeita.

Työ alkaa heti ja sijoittuu Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen 20.12.2017 mennessä. Lisätietoja saat tarvittaessa samasta numerosta ja osoitteesta.

Esa Hyväri

0400 528 641

esa.hyvari(a)parvekehuolto.fi

TÖITÄ HUOLTOMIEHELLE!

Suomen Parvekehuolto Oy etsii huoltomiestä!

Haemme tiimiimme monipuolista ja jo kokemusta erilaista huoltotehtävistä omaavaa henkilöä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ihmistuntija, joka saattaa sopivan tilaisuuden tullen halata asiakasta, olet juuri etsimämme henkilö.

Työ edellyttää kykyä ja uskallusta työskennellä korkeissakin paikoissa. Haemme tyyppiä, jolla on kokemusta ja tietämystä monenlaisista huoltotehtävistä ja siihen liittyvistä asioista. Jos sinulla ei mene peukalo suuhun kinkkisessäkään tilanteessa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen 20.12.2017 mennessä:

Jukka Myllykoski

0400 528 128

jukka.myllykoski(a)parvekehuolto.fi

Suomen Parvekehuolto Oy palvelee yksityisasiakkaita, isännöitsijöitä ja taloyhtiöitä. Olemme toteuttaneet jo yli tuhat parvekelasien huoltoa. Lisäksi varustamme parvekkeet huipputuotteilla, joista on hyötyä asiakkaalle. Valikoimiin kuuluu esimerkiksi parvekekaihtimet ja termomatot.

Haluamme tehdä parvekkeet viihtyisäksi – juuri sellaiseksi kuin asiakkaamme haluavat.

Hei! Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätiedot: klikkaa tästä.

KIITOS TIEDOSTA

Jätä soittopyyntö!